Hasselaar Architecten is een samenwerking tussen vader en zoon, gevestigd te Bennekom. In onze ontwerpen hebben we het doel creatief en verrassend om te gaan met licht en ruimtelijke ervaringen. Deze elementen zijn voor ons het belangrijkst om ruimtelijke kwaliteit in wonen en werken te verzorgen. Het streven om samen met de opdrachtgever tot een mooi ontwerp en een goede uitvoering te komen levert een consistent gezamenlijk eindresultaat.

Onze taak om de wensen van een opdrachtgever te vertalen in een ontwerp met verrassende oplossingen met een nieuwe woon- en of werkervaring voeren wij met veel plezier en energie uit!

Uiteindelijk moet de opdrachtgever het meest tevreden zijn met het eindproduct!

Tot slot nodigen wij iedereen die bouw of verbouwplannen heeft uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In deze ontmoeting kan worden afgetast of er gezamenlijke ideeën en uitgangspunten zijn en wij u als adviseur van dienst kunnen zijn.

Op onze werkzaamheden zijn meerder vormen van algemene voorwaarden van toepassing. Voor consumenten en kleine rechtspersonen geldt de Consumentenregeling 2013. De Consumentenregeling bevat de algemene voorwaarden consument-architect en legt de wederzijdse verplichtingen en rechten van opdrachtgever en architect vast. Meer informatie hierover vindt u op de website van de BNA.

Bij grotere projecten in opdracht van bedrijven is De Nieuwe Regeling van toepassing. Hierin zijn de algemene voorwaarden voor adviseurs van opdrachtgevers vastgelegd. Meer informatie hierover vindt u op de website van de BNA.