Lees meer...

Het is voor veel mensen lastig om er zeker van zijn te zijn dat een gemaakt ontwerp uiteindelijk aan de wensen zal voldoen. Daarom kan Hasselaar Architecten de gemaakte ontwerpen presenteren in 3d visualisaties die de werkelijkheid zeer goed benaderen. Op deze wijze krijgen onze opdrachtgevers al een voorproefje van het beoogd eindresultaat.

Lees meer...

Heeft u (ver)bouw plannen maar weet u niet goed hoe u dat aan kan pakken? Hasselaar Architecten helpt u graag vrijblijvend op weg! Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we u vertellen wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een ontwerp en het eventueel aanvragen van een vergunning. 

Ook kunnen we u vertellen op welke wijze een aanbesteding kan verlopen en hoe u een aannemer kan contracteren om het project te realiseren.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Stuurt u ons dan een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vie het contactformulier.

Contactformulier