WELKOM!

Op onze werkzaamheden zijn meerder vormen van algemene voorwaarden van toepassing. Voor consumenten en kleine rechtspersonen geldt de Consumentenregeling 2013. De Consumentenregeling bevat de algemene voorwaarden consument-architect en legt de wederzijdse verplichtingen en rechten van opdrachtgever en architect vast. Meer informatie hierover vindt u op de website van de BNA.

Bij grotere projecten in opdracht van bedrijven is De Nieuwe Regeling van toepassing. Hierin zijn de algemene voorwaarden voor adviseurs van opdrachtgevers vastgelegd. Meer informatie hierover vindt u op de website van de BNA.

Stappenplan

(Ver)bouw plannen?
Hasselaar Architecten is u graag van dienst! 

Bouwen en verbouwen is een continu keuzeproces en vraagt veel aandacht. Hasselaar Architecten begeleidt en zoekt met u naar de beste oplossing van uw ruimtelijke vraagstukken. Doel? Een fraai en gewenst eindresultaat waar ú als opdrachtgever het meest tevreden mee bent.

Om dit te bereiken hebben wij het volgende stappenplan opgesteld.

Let op: Het stappenplan is ter indicatie, het is mogelijk dat bij uw (ver)bouwplannen niet alle onderdelen van toepassing zijn.