Tuinkamer in stijl
Project
Geklimatiseerde buitenruimte
Locatie
Van Steenbergenweg - Ede
Opdrachtgever(s)
Particulier
Status
n.n.b.

Resultaat

Geklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te Ede

Uitvoering

Geklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te EdeGeklimatiseerde Buitenruimte Aan De Van Steenbergenweg Te Ede

3D impressies

01010202030304040505060708

Ontwerp

01020304050607

Overige projectinformatie

Aannemer
N.n.b.
Omschrijving
Aan de achterzijde van deze antroposofische woning is een uitbreiding gerealiseerd in dezelfde stijl. Met een Solarlux vouwwand is de ruimte als tuinkamer te gebruiken.