Clubhuis voor tennisvereniging spitsbergen te veenendaal
Project
Clubhuis TV Spitsbergen
Locatie
Spitsbergenweg - Veenendaal
Opdrachtgever(s)
TV Spitsbergen
Status
Opgeleverd in 2010
Volgens de opdrachtgever:
""

Resultaat

3D impressies

Bestaande situatie

Overige projectinformatie

Aannemer
Van Kleef BV
Adviseur
Stichtsbeheer
Adviseur
IBT
Omschrijving
Vanuit eerdere onderzoeken voor interne aanpassingen van het clubhuis is uiteindelijk een ontwerp gerealiseerd voor een verbouwing en renovatie van zowel het interieur als het exterieur. De bestaande ruimte is erg donker en laag waardoor de nodige sfeer ontbreekt. Echter is er wel een heldere structuur in de plattegrond aanwezig. Deze structuur is leidend geweest om een deel van de identiteit te behouden. Door het vergroten van de voetprint, het verhogen van het dak en het toepassen van veel glas is een ruimtelijk interessant clubhuis ontworpen.