Op dit moment zijn er veel nieuwbouwprojecten Ede. Hier presenteren we een overzicht van enkele locaties en door ons gerealiseerde ontwerpen in Ede.

Nieuwbouw in Ede

De kazerneterreinen van Ede genieten landelijke bekendheid.

Tot enkele jaren geleden werd dit 106 hectare groot kazerneterrein nog gebruikt voor de legering van militairen. Een ideale lokatie voor defensie, want het ligt vlak bij het intercitystation Ede- Wageningen, centraal in Nederland én naast de Veluwe waar veel oefeningen plaats vonden. Nu is het gebied eigendom van de gemeente, dat er grootse plannen mee heeft.

http://www.veluwsepoort.nl/projecten/kazerneterreinen/

Lees meer...

Park Reehorst te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe

De gemeente Ede is de perfecte combinatie van dynamiek en rust, stad en dorp. Centraal gelegen in het land te midden van het uitgestrekte natuurgebied de Hoge Veluwe heeft Ede veel te bieden aan zowel stadsmensen als rustzoekers.

http://www.parkreehorst.nl/

Lees meer...

20 schitterende boskavels aan de rand van de Veluwe in Ede

Droomt u van wonen in een vrijstaand huis op een unieke locatie? Dan is de Twijnerij de uitgelezen plek om uw eigen huis te (laten) bouwen. 

http://debosschage.am-ec.nl/

http://www.enka-ede.nl/aanbod-bosschage/aanbod/

Lees meer...

Exclusieve bouwkavels op het voormalige kazerneterreinen van de Simon Stevinkazerne te Ede

Aan de Sysseltse zoom worden een aantal exclusieve en royale bouwkavels aangeboden, op een schitterende ligging in de bossen van de Sysselt en aan de rand van de Ginkelse heide. Deze ruime en exclusieve kavels bieden royale bebouwingsmogelijkheden en hebben een rustige ligging in een luxe woonomgeving. 

http://www.veluwsepoort.nl/home/ 
http://www.veluwsepoort.nl/woningen-en-kavels/

Lees meer...