Receptiebalie tiel
Project
Ontwerp van een receptiebalie voor Pdsi Avnet
Locatie
De Geer - Tiel
Opdrachtgever(s)
Activ Vastgoed/Bouwmanagement
Status
Opgeleverd in 2013

Resultaat

Balie Gezien Vanaf AchterenBalie Gezien Vanaf BovenBalie Gezien Vanuit De HalBalie Van Achter GezienDetail Van Aluminium StripDetail Van SchuifdeurtjesVoorzijde Hoogglans Paneel Met Aluminium Strip

Ontwerp

Ontwerp Receptiebalie Psdi

Bestaande situatie

Frontaal AanzichtGezien Vanuit De HalZicht Naar De EntreeZicht Vanuit De Receptie

Overige projectinformatie

Aannemer
Te Boveldt Meubelmakerij
Omschrijving
Deze receptiebalie is op maat gemaakt voor de herindeling van een kantoor gebouw in Tiel. De balie is in hoogglans uitgevoerd en met een enkele aluminium strip is de hoogte verdeeld. Hierdoor komt de balie minder massaal over en krijgt hij tevens een moderne strakke uitstraling.